January 31, 2023

Nuk kanë qenë në një edicion bashkë në “Përputhen” por një tjetër aventurë televizive i “përputhi” bashkë Efin dhe Fatjonin.

Të dy janë pjesë e “Kepit të tundimeve”, por kimia e tyre në programin veror ka bërë që të ngrihen pikëpyetje mbi raportin e tyre.

E lidhur me këtë është pyetur Mikela Pupa. “Po kjo pyetje? Hahahaha qyqa. Unë i kam shumë xhan të dy. Mesa di unë jo por më pëlqejnë bashkë”, është shprehur Mikela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *