October 4, 2022

Fifi dhe Beatrix Ramosaj kanë një mardhënie të mirë shoqërore, kjo u pa dhe gjatë ditëve që ato qëndruan ne “BBV”.

Shoqëria e tyre u forcua edhe pasi dolën nga shtëpia më e përfolur, ku të dyja kishin eksperienca interesante dhe të pa përjetuara më herët.

Në fotot e fundit që Fifi postoi në Instagram, nuk munguan komentet e Beatrixes, e cila i thotë asaj “qiki jem”, kështu e shprehë dashurinë që ajo ka për shoqen e saj.

Fifi njihet si këngëtarja e hiteve, të cilat nuk munguan as gjatë këtyre ditëve të nxehta..

Leave a Reply

Your email address will not be published.