February 7, 2023

Një video e kryeministrit Albin Kurti i cili qëndron i patrembur nga rrufeja e fuqishme gjatë prononcimit për mediat është bërë viral nëpër rrjete sociale.

Gazetari Valon Syla thotë se Kurti u frikësua nga murmurima, por u bë kinse nuk pati frikë.

“Tutat tjera fitohen gjatë jetës dhe përvojës së keqe nga cilado që e traumatizon njeriun.. Edhe Albin Kurti e nali fjalën kur rroku vetëtima aty afër,, duke i zgjatë zanoret… ndërsa gazetarët kcyen nga vetëtima. Dallimi këtu është se Albini bohet që nuk frikësohet dhe rrin i koçit, e gazetarët me gjasë tuten sinqerisht se nuk e kanë gajlen e Albinit”, tha Syla, përmes një shkrimi në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *