February 7, 2023

.⏳Herët a vonë, arrin deri tek një përfundim i këtillë.
🛑Po kam frikë me shku te Zoti, skam bërë asgjë për Atë!…

Enver Petrovci

Comments:

Liza Beqaj-Opinioni i aktorit është shumë i thellë, i thellë sa nuk mund me e kuptu gjithsecili!Ky opinion ka një qasje ndryshe nga besimet fetare; ai, pra aktori nuk flet për besim fetar, por felt për një Zot të Plotfuqishëm…dëgjoni me vëmendje, a e përmend diku ndonjë nga besimet në botë!Në nëntekst ai beson vetëm Zotin, asgjë tjetër!

Beshir Peci-Allahu e udhëzoftë ja mundësoftë me përjetu namazin agjërimin haxhin para se me vdek ja rabbi

Bejtush Elezi-Obligim sështe te luash aq sa filma, qe i permende, po obligim është te i thuash Zotit flm per cdo gjë qe mke dhan, dhe normalisht, ti si besimtar, ke obligime fetare, praktike.

Omer Sulejmani-Allahu te falt dhe ta shtoft udhzimin ne islam me tepr

Hatip Jakupi Keta-Fillo fale namaz.

Mentor Fehmi Merovci-Ani, nisja prej tash e nenshtroju Madherise se Tij, ALLAHUT

Afrim Latifi-Rexhep Ademi pse a ti ke me ndermjetsu mes tij e Allahut? Apo eshte diqka qe vendos veq i madhi Allah?

Amir Lura-Mentor Fehmi Merovcipo de mamir tash sesa hiq Allahu e udhzoft at dhe gjith neve Amin

Adonis Rama-53. Thuaj: “O robët e Mi që i keni tejkaluar caqet kundër vetvetes (duke kryer ligësi e gjynahe)! Mos i humbni shpresat nga Mëshira e Allahut, vërtet që Allahu i fal të gjitha gjynahet. Vërtet që Ai është gjithnjë Falësi i Madh, Mëshirëploti.

Shpresa Shabani Haziri-e rendesishme eshte qe njeriu te pendohet tek Krijuesi i tij😔🤲,dhe te kuptoje qe duhet te pregatitet per ballafaqimin e tij me Zotin ne momentin e caktuar para se te behet vone🤲

Fatmire Zejneli-Zoti eshte i Plotmeshirshem.. E don pendimin dhe faljen..Qofsh i falur bashke me ne.. 🙏🙏

Shuajb Xhaferi-Nukosht von majanis mefal namazin miransegjde Allahit . Allahi takadhan edhe nimundsi takaqu menen

Prizreni Lashte-Shuajb Xhaferi namazi seshte Fe,eshte vetem nje mjet….

Kastriot H. Osmani-Te lumt i nderum Allahu i don kta njerz Allahu ta shtoft imanim edhe ubofsh me 5 koht e Namazit ma shum mos u merzit

Edona MSulejmani-Allahu te meshirofte…me Meshiren e Tij te Madhe ..e te falte dhe ta dhasht Xhennetin ty dhe tgjithe neve Amin.

Valdrin Hajdari-Hallall te koft per keto fjal.-INSHAALLAH do Allahu e na shtin ne meshiren e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *