December 2, 2022

Ekrem Rexhepi është njëri prej të akuzuarve për përdh unimin në grup të 11-vjeçares nga Prishtina.

Së bashku me të vëllain 17-vjeçar dhe tre persona të tjerë ata përd hunuan me radhë të mi turën për 7 orë.

Duket se Rexhepi është person aktiv në rrjetet sociale, sidomos në TikTok.

Ai ka postuar aty video të shumta të rreperëve shqiptarë, mes tyre Mozzik e Mossi.

Duket se i riu ka të preferuar këngën “Katile” të Mozzik pasi e ka përdorur në disa nga videot e tij.

Në komente e kanë masa kruar për krimin e kryer dhe videot e tij janë mbushur me replika kërcënuese.

Në njërën prej videove të tij, Rexhepi e quan veten “baba”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *