November 30, 2022

Ekrem Rexhepi, një nga përdh u nuesit e 11-vjeçares në Prishtinë ka zgjedhur të mbrohet në heshtje në Gjykatën Themelore në Prishtinë. Për 26-vjeçarin është mbajtur seanca dëgjimore ku u caktua masa e sigurisë, teksa ai do të vazhdojë të qëndrojë në burg deri në përfundim të hetimeve.

Një nga 5 përdh un uesit e vajzës është edhe vëllai i tij 16-vjeçar i cili ndodhet në arrati.

Dëshmia e plotë e vajzës mbi përdhunimin në grup ka tron ditur opinionin publik. Ngjarja e rëndë ka ndodhur fillimisht në parkun në lagjen “Arbëria” në Prishtinë.

Akti i përdh u nimit nga 5 burrat ka zgjatur për rreth 7 orë.

E mitura ka qenë në park kur përdh un uesit i janë afruar dhe e kanë ngacmuar me fjalë. Pasi ajo i ka injoruar, njëri prej tyre ëdhtë afruar dhe e ka prekur.

Ata kanë nisur ta ndjekin dhe pasi e kanë futur në një cep kanë mundur ta zhv eshin. Njëri e ka mbajtur me forcë dhe tjetri e ka përdh u nuar me forcë në këmbë. Pasi ka përfunduar njëri prej përdh u nuesve, ka nisur tjetri.

Më pas vajzën e kanë futur në një makinë ku edhe shoferi ka kryer marrë dhënie me të.

DOSJA E PROKURORISË

“Përderisa e mitura ka qenë në park, i janë afruar tre persona, ku kanë filluar ta ngacmojnë me fjalë, ku e dëmtuara ka vazhduar të ecë por më pas njëri ka filluar edhe ta prekte”.

Më pas të njëjtit, sipas vikt imës, kanë vazhduar që ta ndiqnin dhe njëri nga ta e ka tërhequr me një qosh dhe të dy kanë filluar t’ia heqnin rrobat.

Personi me maicë të bardhë ia ka kapur duart ndërsa personi tjetër ka kryer marrë dhënie s e k s uale pa dëshirën e saj.

Kur e dëmtuara ka filluar të bërtasë ata ia kanë mbyllur gojën dhe marrëdhënia ka ndodhur në këmbë. E dëmtuara ka deklaruar që pasi ka përfunduar njëri marrëdhënien e ka filluar tjetri.

Më pas sipas saj, ka ardhë një automjet “pickup” ku dy persona janë ulur mbrapa dhe vikt ima përpara. Ajo ka deklaruar se edhe shoferi i veturës ka kryer marrëdhenie me të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *