December 4, 2022

Aktivisiti Rron Gjinovci ka thënë se grevistët duhet t’i paguaj sindikata dhe jo shteti.

Gjinovci ka përmendur disa praktika të vendeve evropiane.

Ai është treguar i ashpër duke thënë se pas grevës mësimdhënësi duhet të futen në test dhe të përjashtohen masivisht.

Shkrimi i tij i plotë:

Simbas ligjit në Kosovë dhe simbas praktikës evropiane në Belgjikë, Çeki, Danimarkë, Estoni, Gjermani, Norvegji etj. etj., punëtorët në grevë ose nuk paguhen ose sindikatat i kanë fondet për greva dhe i pagujnë vet punëtorët.

SBAShK-u kogja do miliona i ka marrë dej tash, le t’i pagun. Ose masi janë kaq idealista dhe të bindun le të sakrifikojnë😀

Përndryshe meniher mas grevës me i shti në test edhe me i përjashtu masivisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *