January 28, 2023

Afrona Dika është komentuar shpesh për bukurinë natyrale. Por, duket se këtë e ka trashëguar nga nëna.

Së fundmi Afrona publikoi një foto me nënën dhe na mahniti me dukjen. Duket kaq e re dhe e bukur, si të ishin dy pika uji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *