February 7, 2023

Nga Viktor Buzhala

Tashmë është evidente që Albin Kurti urrehet më tepër se Vuçiqi në qarqe të caktuara në Kosovë. Ata, tashmë janë duke e shprehê haptas zhgënjimin ndaj Vuçiqit. Nuk e pritën këtë premje në besë nga Vuçiqi. Ende nuk po mund ta besojnë që ai lëshoi pe dhe i njohu dokumentet e Kosovës. Ende nuk po mund ta besojnë që ushtria serbe nuk do të hyjë në Kosovë me 1 shtator, në mënyrë që të mund ta akuzojnë kryeministrin Kurti që e risolli luftën në Kosovë dhe që dështoi.

Ndrroni strategji, relaksohuni. Kapuni për dështinet reale të kësaj qeverie, atëherë kemi me ju besu që e dobi këtë vend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *