January 27, 2023

“Presindeti serb, Aleksandër Vuçiq ka thënë se nga 1 shtatori do të nisë së zbatuari vendimi i Qeverisë së Kosovës për targat serbe.

“Është e qartë se nuk ka marrëveshje për targat, që do të thotë se do të fillojë së zbatuari më 1 shtator. Megjithatë, është një afat prej dy muajsh, kështu që do të shohim”, ka thënë presindeti serb

Për këtë ka reaguar avoati Tomë Gashi i cili ka thënë se pa Albin Kurtin nuk ka shtet.

“Pa Albinin nuk ka shtet!”, ka shkruar avogati Gashi në Facebook.

//

Një e vërtetë e madhe!

Pa Albinin nuk ka sovranitet, ka shtet por gjithë jetën ai shtet do jetë pa sovranitet!

Prandaj, Albini ndërton shtet, ndërton mbi parime të shëndosha shtet dhe sovranitet”.

Liza BEQAJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *