January 31, 2023

Comments:

-çka ban kamermani aty në mes grve–ata po shohin se gratë përdredhen

Lumi Ismajli-Fjal ma me vend ske degju najher ALLAHU te shperbleft hoxh i nderuar sepse suphanalla shum njerz kan haru qe kan me vdek

Blero Bukri-All-llahu na falt e meshiroft all-llahu te shperbleft hoxhen Amin.

Idriz Ramadani-Hoxh inderuar shum respekt ngaun vetem sherijati indalon tekcijat senjerzimi skuptojn mefjal temira Allahu naudhzoft Allahumme Amin

Hakem Hirda-Zoti trujt hoxh–ply1d-Osmani Shefket-Allahu trujten🤲🤲🤲

Gerbani Gërbani-Allahu të Rujt Hoxh … fjal per gjdo Bur,cili din me mendu !!—Anesa Fetahu-Amin 🤲

Fatima Ademi-Respekt Allahi sprbleft–Bajram Sylaj-Respekt

Bedri Demiri-Allahu trujten—Burhan Elmazi-Zoti të dhasht shëndet Hoxha. Fjal.me..vend dhe të pastërta por ne jemi shum të dobët disa jo krejt.

Xhelal Selmani-Edh ka ardh nji koh prite t keqen prej tanit a jo prej t hujit hoxh efendi krejt edim t miren edhe t keqen po ashtu na kuvenon ka ardh fundi i botes kta qera jon nishanet e d kjametit qeni dzotin nu e njef rujna allah”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *