October 4, 2022

Rita Haziri ka pak kohë që ka hyrë në industrinë e muzikës, ajo ka arritur që shumë shpejtë ta bëjë për vete një numër të madh adhuruesish.

E veçanta e saj është se ajo në këtë rrugë ka hyrë së bashku me të fejuarin, Fidan Gashi.

Dyshja kanë sjellë duetet e këngë të cilat kanë rezultuar shumë të suksesshme.

Pas përfundimit të sezonit veror të ngarkuar me dasma dhe ahengje, Rita ka zgjedhur që të udhëtojë drejtë Zvicrës për të pushuar.

E nga atje na ka njoftuar me “bishën e saj të re”, duke pozuar para veturës së saj të shtrenjtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.