February 7, 2023

“Ky Kodosh pikë fytyre nuk ka!Dikur e thoshte:

-Nëse nuk vie Eulexi në Kosovë, unë as me aeroplan nuk dua të fluturoj mbi territorin e saj!
Për gjykaten speciale:

-Kam shumë dëshirë me e pa Hashim Thaqin në burg të Hagës dhe kurrë nuk do të kisha votu kundër zhbërjes së Gjykatës Speciale!Tani Qenefi, hipokrit derdh lot krokodili për te!”

Comments:

Gazmend Çeliku-Malsor Grajqevci po taksiratli edhe ti. Sigurisht n’ilegale, po shumë kish pasë shqiptar që mendojshin serbisht që i kish pas qu serbia. Ajo fjala ‘Besnik banu e bes mos zin’, s’është e pavend.

Malsor GrajqevciGazmend Çeliku-Po të ishin shku ku duhet do të isha ndi krenar,edhe pse shumicen e kohes sinqerisht kam hanger bukë të ftoft,duke sjellë edhe cigare e duhan kaqak prej kosove😭

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *