December 5, 2022

Sarah Berisha publikoi një video të ëmbël të Dagzit dhe PM.

Ata mendojnë se Sarah po u bën foto derisa kjo e fundit u bën video.

”Qeshni” dëgjohet duke u thënë Sarah. Derisa megjithatë rezultoi një video e ëmbël.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *