May 28, 2023

Ledri dhe Sara janë prindër të vogëlushes Poem.

Ndonse me shumë angazhime duket se në planet e tyre të afërta është edhe një tjetër fëmijë.

I ftuar në “Erë vere” në T7 Ledri është pyetur nëse në planet e tyre është një fëmijë i dytë dhe ai nuk ka ngurruar të përgjigjet: “Kur të jetë e shkruar, me qejf që sonte”.

Pra mesa duket shumë shpejt duhet të presim për lajme të reja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *