January 31, 2023

Kida është shumë hermetike kur bëhet fjalë për jetën e saj private

Ndonse deri më sot nuk ka folur për asnjë marrëdhënie të sajën.

Ndonse prej kohësh përflitet për një lidhje të Kidës me një djalë moshatar me të, i cili jeton në Dubai.

Së fundmi në rrjet po qarkullon një foto e çiftit në Ulqin.

Ata duken mjaft bukur bashkë dhe ai duket shumë simpatik.

Epo lum ai për Kidën e Kida për të

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *