December 2, 2022

Beniada Nishani është një person që nuk di të përshkruaj mirë emocionet për para një diçkaje që asaj i pëlqen.

Nëpër rrjetet sociale të saj kemi parë shumë shpesh se sa shumë ka dëshirë që të udhëtoj dhe të vizitoj vende të reja.

Momentalisht modelja ndodhet në Nju Jork, ku nga atje ka sjell imazhe ku duket si një yll hollivudian.

Ndërsa imazhet e bukura i shoqëroi edhe me një mbishkrim në gjuhën angleze. “Një ditë e pabesueshme Do të doja t’ju tregoja për këtë ditë por të gjitha orët nuk do të mjaftonin”, ka shkruar modelja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *