October 4, 2022

“Sulltanati Osman, ardhja e osmaneve në Ballkan, respektivisht tek shqiptaret është e ngjashme me NATO-n dhe forcat e paktit veri-atlantik. Se sulltanati osman ka qene i egër dhe i ashpër ndaj shqiptarëve është njëjtë sikur të thuash që NATO ka qenë i agresor ndaj popullit të Kosovës”, thotë Feti Mehdiu.

Sa vjet kemi bërë REZISTENCË kundër NATO/s sa kundër Sulltanatit OSMAN? A jemi duke i paguar NATO/s tatime siç i paguanim Sulltanatit, APO NATO është duke na ndihmuar…
Ky njeri me këtë rezonim dhe logjik naive, është AKADEMIK në Kosovëvë.
///
Comments:

Agim Islami-“Akademik”trushpërlarë-Dardan Shala-Ky koka lopan!Fahri Musliu-Ka të tillë me tonelata-Shefki Rustemi-Akademik dhe spiun turk mik ndryshe nuk do te bente paralelizma te tille !

Avdi Drini-Kush eshte ky mehdi Muti….??-Me fal mik po nuk gjeta tjetër sinonim më të përshtatshëm..!!

A Shkabaj Shkabaj-Lloj idioti shpirtshitur qenka. Se edhe P. Osmanen Si dhe Amerika Kane ardhur per te cuar tutje agjendat e tyre pushtuese / zoteruese NUK e ve ne dyshim. Por dallimi i Madh eshte qe NATO dhe Perndimi U perceptuan nga ne Si clirimtare nga nje sundues gjenocidal Si Serbia, cfare edhe eshte e sakte. Se cfare beme ne me ATE fat te Madh dhe cfare do bëjmë eshte pikepyetje e madhe..”

Bashkim Krasniqi-A Shkabaj Shkabaj Nuk ma merr mendja se agjenda Amerikane është PUSHTUESE/zotëruese por është agjendë të cilën pikë së pari edhe ne e dëshirojmë sepse përveç që na solli lirinë kontribuon edhe për përmirësimin e gjendjes sonë për demokratizim. Ndoshta jam gabimi por ashtu më duket mua. E jam i pajtimit kur thoni se çfarë bëmë ne me atë fat të madhe dhe çfarë do bëjmë është pikëpyetje. E sa i përket akademikëve të cilët as majmunit nuk ia kalojnë për menquri, shpresoj se do të i shporren kur akademik të ditur të veprojnë si u ka hije”

Leave a Reply

Your email address will not be published.