January 28, 2023

Teoricieni Alfred Cako ka ngritur alarmin teksa thotë se bota është drejt kaosit të kontrolluar. Ai parashikon se pandemia e radhës do zgjasë deri në vitin 2023.

Postimi i Cakos

A sju pata thene para disa muajsh qe asgje nuk ka mbaruar?! Disa u tallen. Nese nga flama e pare ikrn me egzagjerime e zeme 550 mije, me kete tjetren do arrijne tek 3 miljard te prekur, 250 miljon te cofur deri ne fund te 2023 dhe shume te verbuar.

Ata na i thone vete por ju zemeroheni me mia. Tani nuk do na lejoje Lali Eri, “mali qe shkon tek Muhameti”, te bejme seks dhe te prekemi me njeri-tjetin. Si do perhapet?!

Nga te cpuarit ne fillim tek te pacpuarit me prekje. Kjo edhe mund te te verbpje nese ferkon syte dhe infektohesh brenda syrit.

Do filloje lehte, “ja, pak dite, mos na turperoni, rrini brenda, larg njeri-tjetrit, se do kaloje!”.

Por jo, do zgjase gjithe vitin 2023. Do synojne tju mbyllin dhe ne vere te 2023, pa aviona, me disa cpime qe te lejohesh te shkosh ne pune dhe pazar. Kete radhe vegjelia sdo kete rroga duke ndenjtur si heret e para.

Bota drejt kaosit te kontrolluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *