December 5, 2022

Blogerja dhe moderatorja Sara Berisha ka bërë një bisedë virtuale me ndjekësit në rrjete sociale, ku këta të fundit i kanë bërë pyetje nga më të ndryshmet.

Një prej tyre është interesuar të dijë punën e saj të parë dhe Sara nuk ia ka kursyer një përgjigje. Ajo ka treguar se ka punuar në një exchange për tre muaj vere.

“Kam punuar për herë të parë në një exchange për tre muaj vere. Prisja klientët që paguanin ujin, dritat, internetin”, ështëë përgjigjur blogerja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *