December 5, 2022

Ne nje bashkebisedim me ndjekesit Sarah mori një pyetje qe kishte të bënte edhe me faktin se si shkon ajo me familjen e Dj PM.

Sarah ka shkruar: ” I kemi raportet shumë të mira I kam takuar të gjithë në fakt përvec motrës së vogël”.

Më herët, Sarah zbuloi edhe nëse komentet e pavërteta për PM e lëndonin atë.

“A të lëndojnë kur të shkruajnë komente të pavërteta lidhur me PM”?, i shkruan një ndjekës.

“Njerëzit atë punë kanë! Gjithmonë e kanë diçka për të thënë, si për mirë, si për keq E rëndësishme është që ne jemi në rregull me njëri tjetrin…”, shkruan Sarah.

Ajo ka zbuluar më shumë për lidhjen e saj me PM, ajo tregoi se distanca me njëri-tjetrin i ka lodhur por dyshja ja del të takohen çdo javë dhe gjërat po shkojnë mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *