February 7, 2023

Zyrtari i Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Ali Sefaj, i cili njëherit është sindikalist e grevist, ka reaguar ndaj kërcënimeve që ka bërë sot Qeveria ndaj grevistëve.
Sefaj përmes një shkrimi në llogarinë e tij në Facebook, ka paralajmëruar Qeverinë, duke thënë “rrini gati”’.

“Listat e grevistëve keni me i marrë, kur të ban shelnja rrush. Andaj rrini gati”, ka thënë ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *