December 2, 2022

Ndryshe nga Dagz dhe Einxhel, PM dhe Sara janë më të rezervuar rreth jetës së tyre private. Megjithatë, në një “ask” të bërë së fundmi, blogerja ka treguar se lidhja e tyre është bërë familjare.

“Si janë raportet e tua me familjen e Dj PM?”, i ka shkruar një ndjekës. Sara ka zbuluar se raportet janë shumë të mira dhe se i ka takuar të gjithë përveç motrës së vogël të PM.

“I kemi raportet shumë të mira. I kam takuar të gjithë në fakt përveç motrës së vogël”, i është përgjigjur ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *