January 28, 2023

Në moshën 17 vjeçare, Afërdita Paqarada triumfoj në një garë të madhe bukurie ku merrnin pjesë vajza nga e gjithë Jugosllavia.

Afërdita, fitoi kurorën e më të bukurës dhe për të gjitha vitet në vijim u njoft si missi i parë i Kosovës.

Ish missi, për vite me radhë e angazhuar në fushën e biznesit, në aktivitete të ndryshme dhe kauza domethënëse, është nënë e lumtur e dy fëmijëve tashmë të rritur.

Ndërkohë që i biri i Afërdites, Arti, është zhvendosur për të jetuar në Londër, ku po studion, Arba është ende në gjirin e ngrohtë familjar. Siç thonë në mëmën Shqipëri, Arba është bërë një “copë ylli”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *