January 27, 2023

Ka një emër, mbiemër dhe sigurisht edhe një fytyrë që tashmë të gjithë e njohin.

E dashura e Gerard Pique nuk fshihet më pas vellos së misterit por del hapur pak kohë pas ndarjes së qëndërmbrojtësit nga Shakira.

Bëhet fjalë për 23-vjeçaren Clara Chía Martí. Ajo ka lindur në Barcelonë dhe është e punësuar në kompaninë Kosmos, në pronësi të numrit 3.

Aktualisht Clara studion për marrëdhënie me publikun dhe njerëzit pranë lojtarit e njohin shumë mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *