October 3, 2022

Asdren Gjikolli, për të gjithë i njohur si Gjiko, është i martuar prej disa vitesh me prezantuesen Elita Rudi.

Çifti i njohur janë prindër të dy fëmijëve, Zërit dhe Botes. Elita dhe Gjiko nuk kanë bërë përpjekje që ti ruajnë fytyrat e fëmijëve të tyre, siç bëjnë disa nga të njohurit e tjerë.

Si djali, ashtu edhe vajza e çiftit kanë profilet e tyre në Instagram, ndërkaq Bota simpatike prinë për nga numri i ndjekësve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.