January 28, 2023

Gili në një intervistë të fundit, zbuloi më shumë lidhur me jetën e saj private. Ajo, së bashku me bashkëshortin, Ilir Berani, tani janë bërë vjehërri dhe po ia kalojnë shumë mirë me nusen e tyre.

Gilit, nusja i është bërë si shoqe, si vajzë ku ajo për çdo dalje të saj në publik konsultohet me të për veshjen, grimin dhe flokët.

Këngëtarja është pyetur se a do të dëshironte ta martonte dhe djalin e dytë, ndërkaq ajo prerazi tha jo, pasi mjafton një nuse për momentin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *