May 28, 2023

SAPO U BËNË PYTJE ISLAMISTËVE – HUMBIN SI “SHURRË PULE”

“Dje në statusin falendërues Ministreshes Arbërie Nagavci, Islamisti Enver Iberdemaj (baba i tij e Nana ime kusheri të brezit të 6-të) pat reaguar:

“Ajo qka thote Ministresha eshte autogolle, shiko prapa saj gjendet Shamia e Vatikanit. Laicitet fallco filokrishter, por e verteta eshte se po vjen koha qe muslimanet dhe krishteret do te behen bashk kunder Laikave.”

Ibrahim Kelmendi:Ta kanë tredh trunin, Dajo, e nuk di me dallua uniformën profesionale, si “motër kishe”, me “shamijat” islamiste!-Mallkim!

Lexoni postimin e tij te plote me poshte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *