January 28, 2023

Ibrahim Kelmendi-“Fatkeqësisht Ambasadori Christopher Hill përherë ishte SERBOFIL dhe ende nuk qenkësh deserbofilizua!! Keqardhje!”

COMMENTS:

Kriger Ramaja-,,Historikisht Amerikanet janë kanë pro Serbisë dhe Rusisë por ne jemi mashtruar keq se jane pro nesh,,apo 🤔

Skender Hysenaj-Keqardhje 😂😂😂😂. Si me shpreh keqardhje i vrari, se vrasësit i është përlyer arma.

Ibrahim Kelmendi-Popullore: ka raste kur je i detyruar thiut me i thanë dajë.Keqardhje edhe për serbët që kanë mendësi kriminale!Më mirë do të ishte për ne dhe për ta të ishin më paqësorë dhe më të mirësjellshme, si fqinj.

Idriz Mehmeti-Ai as atëherë kur ishte beçarë nuk ishte në anën e drejtësisë e lene má tani kur i ka shti gishtat n’bistek t’shkinave!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *