February 7, 2023

Shumica e fytyrave publike me kalimin e viteve kanë pësuar ndryshime drastike në pamje. Por kjo nuk vlen për divën e muzikës shqipe, Elvana Gjata.

Këtë e vërtetuam nga imazhet që kemi në arkivë. Në një imazh të shkrepur nga Indeksonline 11 vite më parë, shihet se Elvana ka ruajtur bukurinë natyrale duke qenë e njëjtë si tani… e çiltër dhe shumë pozitive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *