December 4, 2022

Blero ka publikuar këngën e re. Këngëtari ka bashkuar forcat me Arbanna për projektin që quhet “Amore”. Kënga flet për një lidhje që nuk ekziston më dhe për tradhtinë. Kjo këngë vjen në një kohë kur Blero thuhet se i ka dhënë fund martesës me Afrona Dikën.

“Iku dhe nuk u kthye më,

e mori era e tradhtisë,

ajo më nuk kthehet,

i dha vulën vetmisë.

Iku dhe më mori, gjysmën time më të mirë.

Ajo më nuk kthehet, është simbol i tradhtisë.

Sa shumë e kam dasht, si askënd në botë, ajo është arsyeja që nuk ndalen këto lot.”, këndon Blero.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *