December 4, 2022

Adelina Tahiri së fundmi ka postuar një imazh familjar duke u shfaqur krahë nënës dhe motrës.

Nënë e bija duken kaq të ngjashme dhe elegante, shkruan “Kosovarja”.

Edhe fansat e tyre bënë mijëra komente derisa nuk mund ti dallonin se cila është e ëma.

Ajo duket një zonjë dhe sikur të ishte në një moshë me të bijat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *