January 31, 2023

Këngëtari Yll Limani është mjaft aktiv në skenën muzikore.

Edhe ai këtë verë ka qenë i angazhuar me mbajtjen e mbrëmjeve muzikore si brenda dhe jashtë Kosove.

Së fundmi ai ka qenë në Shëngjin në një event muzikor, shkruan Paparaci.

Përderisa në skenë është parë një telefon këngëtari ia ka kthyer ndjekësit por që krahas videos ka shkruar se verën tjetër do t’i shkelë.

“Telefonat që po m’i gjuni n’skenë verën tjetër kom me jua shkelë”, ka shkruar këngëtari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *