January 27, 2023

Një autobus është përmbysur në autostradën afër Leskovcit në Serbi ku per pasojë ka ndërruar jetë një pasagjer dhe 27 pasagjerë të tjerë janë lënduar.

Autobusi ipo kthehej nga Greqia, ka dalë nga rruga dhe më pas është përmbysur anash.

Nuk dihen ende shkaqet e aksidentit.

Një pasagjere ka treguar për një media e se çfarë kishte thënë shoferi pak para aksidentit, gjë që mund të jetë shkaku i përmbysjes së autobusit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *