January 31, 2023

Kur përmendim Greta Koçin, të gjithë kujtojmë batutën e famshme për moshën se “Greta ka vite që thotë jam 16 vjeç”.

Por ka kaluar shumë kohë që kur ajo batutë përdorej pothuajse nga të gjithë, por këngëtarja e ka rikthyer sërish në vëmendje.

Këngëtarja është shumë aktive në TikTok dhe së fundmi ka realizuar një video ku përdor një “sound” që ka të bëjë me këtë batutë. “Moj ti çupë sa vjeç je? Unë moj, po unë jam Greta Koçi moj, 16 vjeçe”, thotë këngëtarja përmes videos që ka ndarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *