September 30, 2022

Bearti dhe Tea kanë qenë çifti që bëri bujë nga Përputhen, pas romancës së fshehtë që krijuan së bashku.

Ashtu si lidhja që nisi me shumë zhurmë, përfundoi po njëlloj. Ndonse asokohe Bearti u tërhoq nga jeta publike duke ruajtur privatësinë e tij, duket se tashmë ka nisur një marrëdhënie të re.

Ai është duke kaluar pushimet në Kemer të Turqisë ku nga postimet duket se është i shoqëruar. Por cila është bukuroshja që e shoqëron?

Këtë ka vendosur të na i mbajë ende të fshehtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.