December 2, 2022

Vasilika Puka është gazetarja e cila nënkomisarja e Elbasanit Anisa Kostani i drejtoi kër cën imet publike që u bënë virale në rrjet.

Ashtu siç edhe vetë Kostani rrëfeu për median tonë, ka qenë një shkrim i Pukës i cili nxehur gj. akrat duke bërë që ajo të shprehej në mënyrë të tillë.

Nënkomisarja tha për JOQ se në shkrimin e saj i drejtohej veçanërisht Pukës për mënyrën e të shkruarit, “shpifjeve, fyer.jeve e ofendimeve me radhë”.

Vajzat kanë reaguar të dyja në të njëjtën kohë në momentin që Kostani tha se askush nuk e kishte njoftuar se ishte nën hetim.

Puka i ka referuar një tjetër shkrim përmbyllës ngjarjes duke i thënë se “tashmë e arriti famën që donte dhe të gjithë po flasin për të”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *