December 4, 2022

Momenti i shumëpritur erdhi.

Doruntina, nën përcjelljen e babait dhe vëllait, po shkonte drejt altarit për të kurorëzuar dashurinë me Edmondin.

Dasma në një ambient të jashtëm ka rrezikun e vet dhe ajo që të gjithë shpresonin të mos ndodhte, ndodhi.

Energjia elektrike u ndal për pak kohë, por kjo nuk i ndaloi dasmorët të këndojnë e të vallëzojnë.

Edmondi me profesion është polic dhe pikërisht çifti u njoh mes vete pas një dënimi prej 2000 eurove që iu dha Doruntinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *