February 7, 2023

Romeo ka bërë një postim në Instagram që ka marrë shumë vëmendjen. Artisti ka treguar dorën e tij duke mbajtur një shishe dhe gotë vere krahas ka shkruar në gjuhën angleze: Gënjeshtar/e.

Nuk dimë se cilës gjinie i drejtohet artisti dhe nëse është një shenjë projekti të ri muzikor apo një postim ‘t humbues’.

Përpos aktrimit dhe moderimit vëllezërit Veshaj prej pak kohësh kanë nisur karrierën e tyre dhe në muzikë, ku kanë arritur të kenë shumë sukses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *