February 7, 2023

Së shpejti fillon sezoni i tretë i Përputhen dhe autorja e programit, Olsa Muhameti, ka ndarë me ndjekësit disa detaje. Kujtojmë që këtë sezon në moderim nuk do të jetë më Bora Zemani, por a do të jetë Arjan Konomi opinionist?!

Ajo që ka zbuluar autorja ndër të tjera është edhe se këtë vit për “Përputhen” është angazhuar edhe vetë pronarja e Top-it, Lori Hoxha.

Më poshtë do të lexoni pyetjet nga ndjekësit dhe përgjigjet e Olsës. Pyetje:Hajde përhajër, a jeni të njëjtit ju treshja apo jo?

Olsa M:Duhet të prisni dhe pa për ta mësuar këtë. Koment:Ndryshoni ose përmirësoni logon e Përputhen, ua sugjeroj shumë këtë edhe ndonjë gjë tek-tuk në studio

Olsa M: Mos e keni merak paraqitjen… Përputhen këtë sezon vjen me një studio brand neë, faqosje modern, shto këtu edhe prekjen e Lorit…

Koment:Hajde shpresojmë të ketë goca dhe çuna të bukur. Olsa M: ka goxha cilësi në audicione, jam e befasuar. Pyetje: Kush do e prezantoj? Olsa M: Mos ma thuaj mua… Nuk më pyesin më, Olsa si je? Por kush është prezantuesja e Përputhen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *