December 5, 2022

Megi Pojani është mjaftë e hapur me ndjekësit e saj.

Secilin mendim ajo e shprehë, pa iu bërë vonë nese mund të paragjykohet, shkruan”Kosovarja”.

Së fundmi, në llogarinë e saj në Instagram ka ndarë një imazh ku ka treguar se cfarë mendon ajo për gjoksin e saj.

“Mendoj se gjoksi im është perfekt dhe meriton minimalisht një çertifikatë vlerësimi”,- ka shkruar Pojani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *