December 4, 2022

Arjola Demiri, nënë e tre fëmijëve me të atin e të cilëve është divorcuar vite më parë. Vajzë në karriere, aktore dhe së fundmi ish-banore e “Big Brother VIP”.

Të gjithë këto “tituj” te një grua është e pashmangshme që të rri larg gjykimeve e për më tepër në një vend të vogël si Shqipëria. Dhe patjetër ato që djegin më shumë janë gjykimet për mëmësinë dhe kujdeisn për fëmijët e saj.

Për këtë, Arjola Demiri ka bërë një video ku edhe pse me humor i ka treguar të gjithëve se ajo është vetë nënë dhe vetë babë i fëmijëve të saj.

“Kur i ze halli njerëzit a kaloj kohë me fëmijët e mi!!! Ju them: Nga mami kthehem në bab, që mos të më duket e vështirë”, ka shkruar aktorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *