January 27, 2023

Adrola Dushi është shumë aktive në rrjete sociale ku së fundmi ka marrë vëmendjen e të gjithëve. Ajo ka shpërndarë një shkrim ku flitet për pa sojat e tra umave te njeriut

Aty thuhet se tra umat nuk të bëjnë më të fortë, por vetja jote po. Vetëm ti mundesh ta nxjerrësh veten nga vendi i err ët ku të zhy sin tr aumat.

“T rauma të bëri më të fortë.” Jo. Tr auma ime më la të tra umatizuar. Më bëri të jem e dobët, të kem shumë netë pa gjumë dhe të humb memorien. Më dha ndjesi që nuk i doja k urrë. Unë e bëra veten më të fortë duke e nxjerrë nga një vend i errët dhe duke mbajtur pasojat që nuk ishin faji im”, shkruhet në postimin e modeles bukuroshe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *