January 28, 2023

Rajmonda Bulku është një nga aktoret më të dashura për publikun shqiptar, por edhe prej më të bukurave të estradës.

Së fundmi aktorja është bërë nostalgjike dhe është kthyer pas në kohë.

Ajo ka publikuar disa nga kopertinat e revistave që ka qenë pjesë, dhe duhet thënë që hijshmëria e saj është mbresëlënëse.

Ndryshe nga më parë, sot me anë të filtrave të gjithë mund të realizojnë fotografi të bukura, këtë gjë e ka vënë në dukje edhe aktorja në një nga postimet e saj në Instagram.

“Si ka ndryshuar koha e cilësia e gjërave. Foto të thjeshta pa nderhyrje, tani filtrat bëjnë çudira”, ka shkruar aktorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *