October 4, 2022

Dy turistë në Argjentinë u përballën me një situatë të pazakontë, teksa po lundronin me varka në qytetin bregdetar të Monte Hermoso.

Në një moment teksa ata po lundronin, u rrethuan nga dy balena gjigante.

Njëri prej turistëve ra në ujë për shkak të goditjes me bisht nga njëra prej balenave.

Të dy burrat thanë se kjo ishte një përvojë e frikshme, por mbi të gjitha ishte e veçantë dhe e bukur, të cilën nuk e kishin përjetuar ndonjëherë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.