May 28, 2023

Mihrije Braha gjithmonë duket e zonja dhe vazhdon të merr vëmendje me stilin unik që ka.

Për ndjekësit nuk ndalet duke publikuar gjëra të shumta, ku godet me linjat perfekte e që duket si vajzë e re, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë, në mes të shtratit këngëtarja duket perfektë me veshjen që ka realizuar.

Për më shumë, shikojeni.

Shiko foton:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *