January 28, 2023

Semi Jaupaj, vazhdon të jetë pjesë e mediave rozë. Ani pse publiku e njeh si këngëtare, ajo bujë të madhe bëri me hyrjen e saj në Big Brother Vip.

Brenda katër mureve të asaj shtëpie, audienca njohu një Sem tjetër, me problemet dhe të mirat e saj.

Tani, ajo po shijon ditët e mira të verës, derisa shpesh poston foto nga përditshmëria e saj. Madje, ajo ka bërë disa ndryshme në pamjen e saj, të cilat e kanë ndryshuar atë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *