December 2, 2022

Monika Lubonja është një prej personazheve shqiptare që do të mbahet mend në ekrane si një shpirt i lirë e tip pa komplekse.

Ajo i është përgjigjur pa hezitim disa pyetjeve ngacmuese në Instagram ku e pyesin për marrëdhëniet seksuale.

Aktorja ka shpjeguar se i pëlqen më shumë seksi në drekë dhe marrëdhëniet seksuale të shëndetshme janë arsyeja pse e ka trupin në formë.

U përfol se Lubonja nga këshilltare e Erion Veliajt, e cila paguhej me taksat tona, u katapultua drejtoreshë e Kopshtit të ri Zoologjik të Tiranës.

Aktualisht ajo nuk ka bërë ndonjë lëvizje publike në ekran ashtu si kolegët e saj, po ashtu pjesëmarrës në reality shown BBVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *