December 5, 2022

Përveç Marinës, së shpejti në TV Klan do shohim edhe Luanën. Të paktën kështu po përflitet. Pas projektit “Thuaje”, Luana do të rikthehet në ekran, por me logon e Klanit dhe jo Top Channelit.

Sipas burimeve të “kryefjala.com”, Luana do të ketë hapësirën e së premtes në Tv Klan me një emision të ri, detajet mbi të cilin nuk janë zbuluar ende.

Sipas të njëjtit burim “Zonë e lirë” e Arjan Çanit nuk do të jetë më në TV Klan, por në Abc, dy herë në javë në këtë sezon të ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *