January 31, 2023

“Për Vuçiqin të gjithë janë hajgaregjinj, me përjashtim të Edi Ramës, Hashim polarit dhe Isa Mutafës dhe mikut të tyre dy… Grenellit, dhe rrethit të tyre që janë bio….

Jo Vuçiqo, jo, Amerika nuk bën hajgare, por hajgare ke bërë ti së bashku me hajgaregjinjt e opozitës e veçmas me PDK-LDK-në, e që në histori kanë mbetur tradhtar të atdheut, prej momentit kur të kanë nënshkruar dy herë zajednicën tënde dhe të njëjtit tradhtar me të njëjtit gishta e kanë ratifikuar në parlament, republikën e re (NOVA REPUBLIKEN) dhe emri i tyre s’ka si të jetë ndryshe veç tradhtar të atdheut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *